0

Αναζήτηση

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε όλα τα προϊόντα!

Αποστολές

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier ή με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

Για Θεσσαλονίκη, Αττική μεγάλες πόλεις & Ηπειρωτική Ελλάδα η αποστολή διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες, για νησιωτικές περιοχές συνήθως εντός 2 έως 4 ημερών, εκτός απροόπτου και εφόσον δεν είναι περίοδος άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών, ειδικών καταστάσεων λόγω COVID-19 κλπ και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Σε περίπτωση απομακρυσμένων, δύσβατων ή δυσπρόσιτων προορισμών δεν ισχύουν τα παραπάνω και θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία για περαιτέρω συνεννόηση.

Αλλαγή σε νούμερο για παπούτσια

Συμπληρώστε αν θέλετε και τη φόρμα αλλαγής ΕΔΩ

Οι αλλαγές γίνονται με τα ΕΛΤΑ Courier σε χρέωση μας. Το προϊόν θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Το δέμα το αποστέλλετε με ΕΛΤΑ Courier σε χρέωση δική μας. Το κουτί θα πρέπει να το τυλίξετε με φούσκα εξωτερικά και να το βάλετε σε μία σακούλα για να το παραλάβουμε όσο το δυνατόν σε πιο καλή κατάσταση γίνεται για να μπορέσει να γίνει η αλλαγή.

Μόλις το παραλάβουμε και το ελέγξουμε, θα σας αποστείλουμε το νούμερο που έχουμε συμφωνήσει με αντικαταβολή με κόστος 5€.

Επιστροφές προϊόντων

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές, κατόπιν συνεννόησης & αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία!

Η πολιτική επιστροφής προϊόντων πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολή των προϊόντων.

Για να πληρείτε τις προϋποθέσεις, το προϊόν θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

Έχετε το δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης αξίας, ή επιστροφής χρημάτων.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων χρεώνεστε τα έξοδα της αρχικής αποστολής (που είναι δωρεάν) ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό επιστροφής χρημάτων.

Τα προϊόντα επιστρέφονται στην παρακάτω διεύθυνση

ΤΖΙΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΒΙ.ΠΑ. Νεοχωρούδας
TK 54500, Θεσσαλονίκη
2310-788218

Η εταιρία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση πραγματοποιηθεί από τη μη έγκαιρη παράδοσης από την εταιρία courier.

Αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους στην παραγγελία

Η αντικατάσταση γίνεται μόνο εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο.

Αρχικά θα πρέπει να μας αποστείλετε φωτογραφίες για να ελέγξουμε την κατάσταση του.

Εφόσον ελεγχθεί και διαπιστωθεί ότι όντως είναι ελαττωματικό τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την αντικατάσταση του.

Τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εμάς.

Χρειάζεστε βοήθεια?

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας 2310-788218 ή στο info@sneakerspot.gr ή στη φόρμα επικοινωνίας μας.

rev7-03/23

Στην αρχή
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας